آرشیو مهر ماه 1400

هر آنچه بايد درباره قهوه بدانيد

آداب قهوه - راهنماي كامل شيوه هاي قهوه خانه

۱۳ بازديد

دوستداران قهوه عزيز ، من مطمئن هستم كه دوست داريد روز خود را با قهوه شروع كنيد. آيا مي دانيد چگونه آن فنجان را نگه داريد? چگونه از قاشق قهوه براي افزودن شكر استفاده كنيد? چرا بايد قبل از چشيدن آن آب سرد بنوشيد؟ بياييد نكاتي را به اشتراك بگذاريم!

1. حلقه زدن انگشت به دسته فنجان


ابتدا دسته را با انگشت شست و اشاره خود فشار دهيد ، سپس سه انگشت ديگر را در كف دست قرار دهيد

ليوان قهوه

ابتدا انگشت اشاره خود را دور دسته حلقه كرده و انگشت شست خود را در بالاي دسته نگه داريد. سپس سه انگشت ديگر را در كف دست فرو كنيد. 

2. ريختن بيش از حد قهوه در فنجان 

فنجان قهوه بايد 2/3 پر شود. بيش از 2/3 منجر به ريختن خواهد شد ، كمتر كافي نخواهد بود. 


3. اضافه كردن شكر و هم زدن قهوه با قاشق معمولي 


از قاشق معمولي براي برداشتن پودر قند استفاده كنيد و شكر را داخل فنجان بريزيد ، سپس با قاشق قهوه خود را هم بزنيد.


ساشه قند


كيسه قند را پاره كنيد ، پودر قند را در فنجان بريزيد. قسمت كوچكتر را داخل يك كيسه بريزيد و روي يك بشقاب بگذاريد. هم بزن. 


4-  قبل از نوشيدن قهوه آب بنوشيد  

قبل از خوردن قهوه مقداري آب بنوشيد ، كام شما را تميز مي كند ، بنابراين مي توانيد عطر كامل قهوه خود را احساس كنيد.

5. قاشق را در فنجان بگذاريد 

بعد از استفاده بايد آن را روي بشقاب برگردانيد ، همان حالت قبلي. در هيچ شرايطي قاشق را ليس نزنيد.

6. دميدن روي قهوه براي خنك شدن آن 


اگر مايع خيلي داغ است ، فقط منتظر بمانيد تا سرد شود. همچنين ، مي توانيد از قاشق قهوه براي هم زدن آن با حرف Z يا حركت 12 ساعت تا 18 ساعت استفاده كنيد.





7. ترك خط لب در سراسر لبه 


سعي كنيد از همان نقطه روي فنجان قهوه بنوشيد ، از گذاشتن آثار لب در جاي ديگر اجتناب كنيد.








 


باريستا چيست؟

۲۹ بازديد

باريستا يك دستگاه قهوه ساز "قهوه ساز" است كه اطلاعات زيادي در مورد قهوه دارد و براي مشتري نوشيدني تهيه ، تزئين و سرو مي كند.

باريستا (m/f) كلمه ايتاليايي به معني باربان است. شكل جمع ايتاليايي baristi (m) يا bariste (f) است. اين اصطلاح در ابتدا در انگليسي پذيرفته شد ، جايي كه معناي آن كمي تغيير كرد. در حالي كه يك باريستا در ايتاليا انواع نوشيدني ها را سرو مي كند ، اين اصطلاح در كشورهاي انگليسي زبان به فردي اطلاق مي شود كه نوشيدني هاي اسپرسو را با هوشياري حرفه اي تهيه مي كند و در درجه اول در كافي شاپ ها سرو مي كند. اين اصطلاح بعداً با اين معني وارد زبان آلماني شد.

يك باريستا اغلب استاد "هنر لاته" است كه هنگام ريختن كف شير روي اسپرسو در كاپوچينو تصاوير ايجاد مي كند.

در زمينه فعاليت خود ، باريستاها نياز به دانش مخلوط قهوه ، بو دادن قهوه ، نحوه كار و نگهداري دستگاه هاي اسپرسو ، شير كف دار و موارد ديگر دارند. چنين دانش هايي را مي توان در دوره هاي باريستا به دست آورد.